RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 20 » Paramount зупинила виробництво фільму «Місія нездійсненна 6»
23:31
Paramount зупинила виробництво фільму «Місія нездійсненна 6»
Кіностудія Paramount Pictures зупинила виробництво фільму "Місія нездійсненна 6". Про це з посиланням на свої джерела в студії повідомляє видання Deadline. Стверджується, що всі вже найняті учасники проекту розпущені без вказівки термінів відновлення робіт.

Анонімні інформатори одностайно називають як причину відсутність остаточної згоди сторін з фінансових питань. Вказуються дві основні версії того, що відбувається. Згідно з першою, керівництво Paramount намагається скоротити витрати, зменшивши виплати студіям Bad Robot і Skydance, що займаються виробництвом. Згідно з другою, виконавець головної ролі Том Круз має намір домогтися гонорару, який можна порівняти з тим, що йому виплатила студія Universal за участь в ремейку "Мумії", а Paramount не готова платити більше, ніж Круз заробив за участь в п'ятій частині франшизи.



Так як зйомки планується почати в січні 2017 року, у сторін є ще достатньо часу, щоб врегулювати всі протиріччя. Точна дата прем'єри картини на момент написання даної замітки не уточнювалася.

Нагадаємо, що п'ята частина популярної франшизи була випущена на екрани влітку 2015 року. Її світові касові збори перевищили 680 млн доларів при бюджеті в 150 мільйонів доларів.
 
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: Paramount зупинила виробництво філь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |