RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 24 » Paramount уточнила правила зйомок аматорського «Зоряного шляху»
21:10
Paramount уточнила правила зйомок аматорського «Зоряного шляху»
Кіностудія Paramount анонсувала список правил, яким відтепер повинні керуватися всі любителі, які забажали зняти свій фільм про всесвіт "Зоряного шляху". Повний перелік був розміщений на офіційному сайті проекту Star Trek.

Зокрема, хронометраж аматорського фільму не повинен перевищувати 15 хвилин або складатися з більш ніж двох серій, сукупний хронометраж яких перевищує 30 хвилин. Проект не може носити назву "Зоряний шлях", а під його назвою має бути зазначено, що це "аматорський кінофільм".

Якщо персонажі картини будуть носити уніформу або використовувати аксесуари, представлені раніше в студійних фільмах серії "Зоряний шлях", то вони повинні бути придбані легально у авторизованих продавців. Всі автори і учасники проектів повинні бути дійсно "любителями", тобто не мають право отримувати за свою роботу гонорар. Також забороняється залучати до роботи учасників офіційних фільмів серії "Зоряний шлях".



Що стосується фінансування аматорських фільмів, то студія не буде противитися зборам коштів за допомогою будь-якої з популярних краудфандингових платформ, проте сформований таким чином бюджет не повинен перевищувати 50 тисяч доларів.

Нагадаємо, що навесні 2016 року студія Paramount відмовилася від судового розгляду з творцями фанатського фільму "Star Trek: Axanar" прислухавшись до негативної реакції спільноти шанувальників "Зоряного шляху".

У липні 2016 року в прокат буде випущений фільм "Стартрек 3: Нескінченність".
Переглядів: 589 | Додав: Elnino | Теги: зйомки, Правила, аматори, новини, Зоряний шлях, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |