RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17 » Орландо Блум організував спільне підприємство в Китаї
19:22
Орландо Блум організував спільне підприємство в Китаї
Популярний британський актор Орландо Блум готовий скласти компанію своїм голлівудським колегам, які прагнуть закріпитися на китайському кіноринку. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, він став одним із засновників спільного підприємства, яке буде займатися виробництвом фільмів в Китаї.

Студія, що одержала назву BlissBloom Productions, буде знаходитися під спільним керуванням самого Блума і глави китайської компанії Bliss Media Вея Хана. Її першим кінопроектом стане трилер під назвою "Smart Chase: Fire & Earth", зйомки якого пройдуть в Шанхаї. Очікується, що сам Блум виконає в картині, бюджет якої оцінюється в 30 мільйонів доларів, одну з ключових ролей. У центрі сюжету виявиться співробітник приватної служби безпеки, який потрапляє в засідку під час перевезення антикварних цінностей з Шанхая.



Варто відзначити, що Орландо Блум користується в Китаї величезною популярністю після  ролі ельфа Леголаса в трилогії "Володар кілець". Його армія шанувальників складається з десятків мільйонів глядачів, природно, в основному жіночої статі.

У 2016 році глядачам належить побачити Орландо Блума в трилері "Секретний агент", прем'єра якого відбудеться в листопаді.
Переглядів: 693 | Додав: Elnino | Теги: китай, Орландо Блум, кіно, Bliss Media, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |