RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 8 » Оголошено виконавця ролі Дезстроука у фільмі про Бетмена
23:29
Оголошено виконавця ролі Дезстроука у фільмі про Бетмена
Те, що раніше було лише слухом, стало реальністю. Актор Джо Манганьелло, знайомий глядачам за такими фільмами, як "Супер Майк", "Чого чекати, коли чекаєш дитину" і іншим, зіграє Дезстроука в сольному фільмі про Бетмена, який збирається знімати Бен Аффлек. Цю інформацію підтвердив в інтерв'ю виданню Wall Street Journal сценарист і президент DC Entertainment Джефф Джонс.

Він відмовився від коментарів з приводу можливої ​​появи персонажа "Лізі справедливості", а також не зміг назвати навіть приблизний знімальний і прокатний графіки картини Бена Аффлека. Раніше студія Warner Bros. анонсувала дві дати прем'єр поки безіменних кінопроектів за мотивами коміксів DC - 5 жовтня 2018 і 1 листопада 2019 року. Цілком можливо, одну з них і займе сольна картина про Бетмена.



Відзначимо, що у Джо Манганьелло вже є досвід роботи в супергероїчному кіно. Він зіграв Флеша Томпсона в фільмі "Людина-павук" і його продовженні.

Нагадаємо, що Дезстроук Термінатор був створений в 80-х роках минулого століття сценаристом Марвом Вольфманом і художником Джорджем Пересом і вперше з'явився в коміксах The New Teen Titans ( "Юні Титани"), які розповідали історію команди підлітків-супергероїв.
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: DC, бетмен, Дезстроук, Джо Манганьелло, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |