RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 5 » NY Post анонсував відставки в Warner Bros.
23:41
NY Post анонсував відставки в Warner Bros.
Фіаско фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", яке вже призвело до серйозних перестановок в компанії Warner Bros., може коштувати посад кількох високопосадовцям менеджерам студії. Як повідомляє видання NY Post з посиланням на свої джерела, практично вирішена відставка глави виробничого департаменту Грега Сільвермана, а також Сью Кролл, президента відділу міжнародного маркетингу та дистрибуції.

Примітно, чутки багатьох експертів прогнозували відставку Сільвермана ще наприкінці 2015 року після серії гучних провалів фільмів студії Warner Bros., проте, несподівано для індустрії, йому вдалося продовжити свій контракт на початку 2016 року. Цілком можливо, що незадовільні результати прокату фільму "Бетмен проти Супермена" стали "останньою краплею", що переповнила чашу терпіння акціонерів компанії.



Офіційні представники студії поки не коментують цю інформацію, тому ставитися до неї потрібно з певною часткою недовіри.

Нагадаємо, що фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" був розгромлений критиками і отримав один з найнижчих рейтингів серед екранізацій популярних коміксів. Світові касові збори склали 870 мільйонів доларів, що теоретично дозволило проекту окупитися, але не принесло творцям істотного прибутку.
Переглядів: 724 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Warner Bros., відставки, новини, Грег Сільверман, NY Post | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |