RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 10 » Норман Рідус хоче зіграти Примарного гонщика
20:41
Норман Рідус хоче зіграти Примарного гонщика
Норман Рідус, який їздить на мотоциклі в "Ходячих мерцях", досліджує культуру мотоциклів в новому неігровому серіалі AMC "Ride With Norman Reedus" і був би не проти прокотитися на мотоциклі в фільмі Marvel. На питання видання Uproxx, чи не хотів би актор знятися в головній ролі в перезапуску "Примарного гонщика", зірка зомбі-драми відповів з ентузіазмом, що роль саме цього антигероя він би з радістю зіграв.

"Так, чорт забирай! Це було б супер. У мене буде палаючий череп і все таке? Так! Я б підписався" - зокрема сказав Рідус.



Фільм "Примарний гонщик" 2007 року з Ніколасом Кейджем в ролі героя з пекла, був підданий критиці, проте, зібрав пристойну касу, заробивши майже 230 мільйонів доларів при бюджеті в 110 мільйонів. Касові збори сиквела, що вийшов в 2012 році, склали 132 мільйони доларів при виробничих витратах в 57 мільйонів.

У новому реаліті-шоу "Ride With Me" Рідус досліджує культуру та історію мотоциклів по всій країні, а в його поїздці його супроводжують запрошені зірки і місцеві байкери. У кожному з шести епізодів Рідус і його компаньйон приїжджають в нове місто, щоб відвідати магазини, які торгують мотоциклами, тату-салони, бари і ресторани, які відвідують віддані і пристрасні шанувальники і колекціонери цього виду транспорту.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Примарний гонщик, актор, Норман Рідус, мотоцикли, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |