RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12 » Ніл Бломкемп анонсував свій наступний фільм
22:33
Ніл Бломкемп анонсував свій наступний фільм
Наступним режисерським проектом південноафриканського режисера Ніла Бломкемпа стане якийсь фантастичний фільм, який не має відношення до франшизи "Чужий". Про це свідчить коментар постановника під фотографією маски невідомого монстра, опублікованій на його офіційній сторінці в Instagram.

"Працюю над чимось новим. Але не над" Чужим "в цей раз", - написав він. Ніяких додаткових відомостей про проект Бломкемп не повідомив.



Нагадаємо, що кіностудія 20th Century Fox заморозила виробництво фільму режисера, який повинен був стати прямим продовженням знаменитої фантастичної стрічки "Чужі". Бомкемп планував розповісти, що трапилося з Еллен Ріплі, капралом Двейном Хіксом і Пуголовком після того, як вони врятувалися із захопленого ксеноморфами планетоїда. Таким чином, були б проігноровані сюжети третьої і четвертої частин франшизи. Актори Сігурні Уівер і Майкл Бьен, які зіграли головні ролі в "Чужих", погодилися знятися в його продовженні.

Однак керівництво студії FOX вирішило зробити ставку на фільмі "Чужий: Заповіт", який знімав режисер Рідлі Скотт. Він повинен був стати продовженням картини "Прометей". Чи буде відновлено виробництво проекту Ніла Бломкемпа, на момент написання даної замітки не уточнювалося.
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Ніл Бломкемп, Заповіт, Чужий, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |