RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 27 » New Line екранізує гру "Fruit Ninja"
11:27
New Line екранізує гру "Fruit Ninja"
Кіностудія New Line в напруженій боротьбі виборола право на екранізацію популярної аркадной гри "Fruit Ninja". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. Займатися зйомками картини буде продюсер Тріп Вінсон, в активі якого такі фільми як "Розлом Сан-Андреас" і "Мисливці на відьом".

Адаптацію подій гри для екрану доручено Чаду Даміані, який раніше працював над сценарієм екранізації ілюстрованого гіда "Як пережити повстання садових гномів".



Жанр проекту на момент написання даної замітки не уточнювався, раніше передбачалося, що екранізація стане "сімейною комедією". Знімальний і можливий прокатний графік не відомий. Не уточнювався також і очікуваний виробничий бюджет картини, а також виконавці головних ролей.

Нагадаємо, що гра "Fruit Ninja" була створена в 2010 році австралійською студією Halfbrick Studios і дебютувала для пристроїв під управлінням операційної системи iOS. Надалі вона з'явилася у версії для платформ під управлінням Android і Windows. Суть гри полягає в розрізуванні віртуальним мечем фруктів і ягід, що з'являються на екрані, за кожен з яких присвоюється певна кількість очок. У грі є декілька різних режимів.
Переглядів: 608 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Fruit Ninja, New Line, ріп Вінсон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |