RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 1 » Netflix зніме комедію про жіночу лігу з рестлінгу 80-х
14:04
Netflix зніме комедію про жіночу лігу з рестлінгу 80-х
Дженджі Коен змістить ракурс з жіночої в'язниці на спортивний ринг. Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво Десятисерійної комедії "G.L.O.W." виконавчих продюсерів популярного серіалу "Помаранчевий - хіт сезону" Дженджі Коен і Тари Херрманн. Про це повідомляє видання Deadline.

"G.L.O.W." (Gorgeous Ladies of Wrestling) заснований на синдикованому телевізійному серіалі, що виходив в 80-ті. Комедія "G.L.O.W.", створена Ліз Флехайв ( "Батьківщина") і Карлі Менш ( "Помаранчевий - хіт сезону"), натхненна реальною історією, що сталася в 1980-х з жіночою лігою по рестлінгу. У серіалі, дія в якому розгортається в Лос-Анджелесі, будуть показані "величезні зачіски і кидки", і розказана вигадана історія актриси, що позбулася роботи. Актриса робить останню спробу в здійсненні своєї мрії про славу і вирішує зняти серіал про жінок-рестлерів.
Флехайв і Менш, які раніше працювали разом над серіалом Showtime "Сестра Джекі", призначені шоураннерами і розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Коен і Херрманн.



Оригінальний серіал був створений Меттом Сімбером по ідеї Девіда Б. Маклейна, налічує 104 епізоди і транслювався чотири сезони - з 1988 по 1990 рік.
Переглядів: 738 | Додав: Elnino | Теги: Дженджі Коен, Netflix, новини, G.L.O.W., сріал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |