RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 7 » Netflix продовжив політичну драму «Марсель» на другий сезон
19:40
Netflix продовжив політичну драму «Марсель» на другий сезон
Netflix замовив виробництво другого сезону французького політичного серіалу "Марсель" з Жераром Депардьє у головній ролі. Потоковий сервіс повідомив про своє рішення на сторінці в Twitter, залишивши повідомлення на французькій мові: "Боротьбу не закінчено".

Серіал, в якому Депардьє грає корупційного політика в центрі боротьби за владу зі своїм колишнім протеже, отримав розгромну критику, що послідувала після його дебюту у Франції в травні поточного року. Після прем'єри двох епізодів на французькому громадському каналі TF1 (в рамках договору з Netflix), драма удостоїлася негативних відгуків.



З огляду на все вищевикладене, Netflix не поспішає оприлюднювати рейтинги, і залишається тільки чекати, яку серіал набуде популярність ексклюзивно на потоковому сервісі. Для виконавчих продюсерів Netflix "Марсель" - перший серіал на французькій мові - є питанням престижу і в грошовому плані.

Шоу, яке складається з восьми серій, було створено французьким драматургом і сценаристом Деном Франком. Серед режисерів телепроекту Флоран Еміліо Сірі, Ксав'єр Генс і Седрік Анже. Другу головну чоловічу роль виконує Бенуа Мажимель. Також в ключових ролях разом з Депардьє, чия гра витримала критику на відміну від діалогів, знялися Жеральдін Пайя і Надя Фарес.
Переглядів: 696 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, Драма, Netflix, Марсель, Політика, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |