RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 5 » NBC перетворить Олівера Твіста в жінку
13:17
NBC перетворить Олівера Твіста в жінку
Канал NBC, Джоел Сілвер ( "Славні хлопці") і студія Lionsgate спільними зусиллями розроблять драму "Twist", в основу якої ляже знаменитий роман Чарльза Діккенса "Пригоди Олівера Твіста". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Драма, що отримала сценарне замовлення, описується як сучасний погляд на другий за рахунком роман Діккенса, який спочатку публікувався частинами в журналах в 1830-ті. Про серіал "Twist" говориться наступне: "Сучасна сексуальна версія" Пригод Олівера Твіста "про двадцятирічну дівчину (Твіст), яка після поневірянь в результаті знаходить справжню сім'ю в дивній групі талановитих ізгоїв, які використовують свої унікальні здібності для повалення багатих злочинців".



Чед Даміані і Дж.П. Левін, що працюють над сценарієм до фільму по грі "Fruit Ninja", призначені сценаристами потенційного телепроекту. Вони розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Сілвером і президентом Silver Pictures Television Родні Ферреллом.

У романі Діккенса Олівер Твіст, який виріс в сирітському притулку продають в учні до трунаря, від якого він в кінцевому рахунку збігає і їде в Лондон. Там він зустрічає кишенькового злодія на ім'я Пройда і старого і підступного злочинця Фейгіна, який править в банді юних кишенькових злодіїв.

Останньою екранізацією роману є фільм Романа Поланскі 2005 року, головні ролі в якому зіграли Барні Кларк (Твіст) і Бен Кінгслі (Фейгін).
Переглядів: 757 | Додав: Elnino | Теги: серіал, twist, новини, Олівер Твіст, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |