RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 29 » NBC адаптує кримінальний бойовик «Пограбування по-італійськи»
19:44
NBC адаптує кримінальний бойовик «Пограбування по-італійськи»
У списку телеадаптацій повнометражних фільмів поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, канал NBC отримав права на написання сценарію з подальшим виробництвом нової версії оригінального фільму 1969 року "Італійська робота" і його ремейка "Пограбування по-італійськи", що вийшов в 2003 році.

У версії "The Italian Job" NBC в центрі подій опиняється сім'я досвідчених злочинців, яким доводиться згадати свої навички, щоб визволити свого "патріарха" з в'язниці, коли представляється така можливість. Одним з лідерів групи є колишній шахрай - симпатичний і привабливий Чарлі Крокер, який намагається жити чесно, але, як і вся його команда, не може чинити опір азарту, який будить в ньому світ високих ставок.



Роб Уайсс ( "Гравці") і Бенджамін Бранд напишуть сценарій і розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Дональдом Де Лайном, продюсером фільму 2003 року. Виробництвом драми займеться Paramount Television.

Фільм "Пограбування по-італійськи" був знятий Ф. Гері Греєм з Марком Уолбергом, Шарліз Терон, Джейсоном Стетхемом, Едвардом Нортоном, Сетом Гріном, Мосом Дефом і Дональдом Сазерлендом в головних ролях. Фільм при бюджеті 60 мільйонів доларів, заробив в світовому прокаті більше 176-ти мільйонів. Головну роль у фільмі "Італійська робота" виконав Майкл Кейн.
Переглядів: 703 | Додав: Elnino | Теги: серіал, новини адаптація, бойовик, Пограбування по-італійськи, NBC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |