RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 27 » Мультфільм «У пошуках Дорі» втримався в лідерах прокату
15:54
Мультфільм «У пошуках Дорі» втримався в лідерах прокату
У минулі вихідні (24-26 червня) новий лідер в бокс-офісі США так і не з'явився - перше місце залишилося за синьою рибкою Дорі, а більшість дебютантів прокату не здивували вражаючими результатами.

Мультфільм «У пошуках Дорі» додав в свою скарбничку $ 73,2 млн і отримав всього за десять днів в прокаті $ 286,6 млн, що робить його 13-м в списку найкасовіших анімаційних стрічок за всю історію бокс-офісу. На світовій арені картина Енгуса МакЛейна і Ендрю Стентона також може похвалитися відмінним результатом - вона вже заробила $ 397 млн ​​(з урахуванням домашніх зборів).

Що стосується відгуків, то закордонні критики, здебільшого, нове творіння Pixar хвалять. Красива анімація, моральні дилеми, що піднімаються у фільмі - все це фірмові прийоми студії, але, за визнанням деяких рецензентів, сиквелу «У пошуках Немо» не вистачило винахідливості. Тут складно знайти щось видатне, чого глядачі не бачили в інших піксарівських мультиках, що, втім, жодним чином не впливає на естетичне задоволення, яке отримується під час перегляду стрічки.

Успіх картини дозволив студії Disney, що володіє Pixar, закріпити за собою статус тріумфатора - вже в 12-й раз проект мейджора займає в нинішньому році перший рядок фінансового рейтингу.



Володар другого місця навряд чи своїми досягненнями може пишатися. Блокбастер «День незалежності: Відродження» вийшов на екрани через 20 років після прем'єри оригінального фільму з Віллом Смітом. Але чи то тема боротьби з прибульцями приїлася глядачам, чи вони просто втомилися від великої кількості всіляких сиквелів, другий «День незалежності» отримав в своє розпорядження лише $ 41,6 млн. Подібний результат - всього чверть бюджету блокбастера ($ 165 млн), і тепер творцям стрічки доводиться розраховувати на зарубіжну аудиторію. Вона вже віднесла до кас кінотеатрів $ 101,4 млн, а ось в домашньому прокаті картині Роланда Еммеріха не варто сподіватися на суму, більшу $ 110 млн.

Вердикт критиків для сиквела невтішний - поганий сценарій і занадто наївний сюжет. Безумовно, спецефекти і екшен-сцени заслуговують найвищих оцінок, але сучасний глядач занадто досвідчений, щоб насититися лише візуальною картинкою. Еммеріх, в загальному, не пропонує нічого нового, а від нудьги стрічку рятує тільки гумор Джеффа Голдблюма.



На третю сходинку опустилася комедія «Півтора шпигуна». У минулий вікенд її каса поповнилася на $ 18,4 млн. Разом за два тижні фільм Роусона Маршалла Тербера зібрав $ 69,3 млн, що можна назвати хорошим результатом для проекту з бюджетом в $ 50 млн. Судячи з усього, глядачі ще не раз побачать Дуейна Джонсона і Кевіна Харта разом як комедійний дует.



На четвертій позиції розташувався дебютант прокату - трилер «Мілина» з Блейк Лайвлі в головній ролі. З усіх новачків минулого тижня цей фільм студії Sony проявив себе краще за інших, зібравши $ 16,7 мільйонів - суму, практично рівну бюджету картини ($ 17 млн).

Свіжий ковток повітря в сезон блокбастерів - так критики охарактеризували фільм Хауме Кольет-Серра. Кожен кадр картини настільки продуманий режисером, що по-справжньому починаєш переживати за головну героїню і її безпеку. Серед масштабного екшену, пропонованого Голлівудом до перегляду, «Мілина» - це атмосферний кіно, що володіє значно більшою цінністю, ніж черговий кінокомікс або супербойовик.



І замикає п'ятірку кращих драма «Вільний штат Джонса», яка на жаль, не зуміла знайти свого глядача. Всього $ 7,8 млн вирушили в залік стрічки Гері Росса, і цей результат є найгіршим серед всіх фільмів за участю Меттью МакКонахі за останні десять років. У рецензентів історичний епік викликав змішані почуття. Більшість зійшлася на думці, що «Вільний штат Джонса» занадто схожий на лекцію з історії: сухі факти без зайвих емоцій.

 
Переглядів: 834 | Додав: Elnino | Теги: Півтора шпигуна, новини, У пошуках Дорі, Мілина, День незалежності 2, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |