RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 15 » MTV продовжив «Крик» на третій сезон
08:29
MTV продовжив «Крик» на третій сезон
За кілька днів до прем'єри спеціального випуску, приуроченого до Хеллоуїну, канал MTV продовжив молодіжний хоррор "Крик" на третій укорочений сезон і оголосив про зміну шоураннера. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Третій сезон буде складатися з шести епізодів. Це на половину менше другого сезону і менше першого десятисерійного сезону. Рішення було прийнято за кілька днів до того, як 18 жовтня 2016 року вийде двогодинний спеціальний епізод, присвячений Хеллоуїну. На момент написання замітки поки неясно, чи буде третій сезон заключним.



Нові шоураннери, змінять Майкла Генса і Річарда Реджистера, які в свою чергу прийшли на місце Джилл Е. Блотвогела і Джеймса Паглії.
Додаткові деталі, що стосуються третього сезону, будуть оголошені пізніше. Також поки невідомо, чи змінить серіал свій традиційний формат на формат антології, про що йшла мова на самому початку.

Рейтинги другого сезону значно поступаються аналогічним показникам першого сезону. Творець повнометражної франшизи Кевін Вільямс не брав участі в її телевізійній версії. Обов'язки виконавчих продюсерів ділять між собою Харві і Боб Вайнштейни, Тоні ДіСанто, Ліз Гейтлі, Маріанн Меддаліна і Кеті Конрад.
Переглядів: 892 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, новини, MTV, крик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |