RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 10 » Мел Гібсон зніме сиквел «Страстей Христових»
20:35
Мел Гібсон зніме сиквел «Страстей Христових»
Мел Гібсон і сценарист Рендолл Уоллес приступили до роботи над продовженням знаменитого фільму "Страсті Христові", заснованого на євангельських текстах. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, сиквел під назвою "Воскресіння" розповість про події, що сталися після розп'яття Спасителя.

"Я завжди мріяв розповісти цю історію." Страсті "- адже це тільки початок, далі там було дуже багато цікавого", - прокоментував Уоллес. Нагадаємо, що у двох кінематографістів вже був досвід успішної співпраці: разом вони працювали над створенням картини "Хоробре серце". Можливий знімальний і прокатний графіки "Воскресіння" не уточнюються. Представники самого Мела Гібсона поки відмовляються від коментарів з цього приводу.



Нагадаємо, що фільм "Страсті Христові" був випущений в 2004 році і став найуспішнішим незалежним кінопроектом в історії. При виробничому бюджеті всього в 30 мільйонів доларів він заробив в світовому прокаті більше 600 мільйонів доларів.

У фільмі знімалися Франческо Де Віто, Моніка Беллуччі, Маттіа Сбрагіа, Тоні Бертореллі, Люка Ліоннелло, Христо Шопов, Клаудія Джеріні і інші актори. Головну роль виконав Джим Кевізел. Чи буде останній зніматися в продовженні, поки невідомо.
Переглядів: 705 | Додав: Elnino | Теги: кіно, сиквел, Страсті Христові, Мел Гібсон, Воскресіння, новини, Рендолл Уоллес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |