RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 23 » Медіа перемогла Джека Річера в американському прокаті
22:58
Медіа перемогла Джека Річера в американському прокаті
Чергова комедія режисера, сценариста і виконавця головної ролі Тайлера Перрі під назвою "Бу! Хеллоуїн від Медеї" очолила американський прокат на минулих вихідних. Її прем'єрні касові збори склали 27,6 мільйона доларів, що при виробничому бюджеті всього в 20 мільйонів доларів може вважатися дуже впевненим стартом.



Другий рядок рейтингу зайняв бойовик "Джек Річер: Не відступай", який дебютував з вельми скромними для проекту вартістю 60 мільйонів доларів 23 мільйонами доларів. Варто зазначити, що чергова екранізація твору письменника Лі Чайлда демонструвалася в Північній Америці на значно більшій кількості екранів, ніж лідер прокату.



На третьому місці опинився фільм жахів "Віджа. Походження Зла", який заробив у перший вихідні в Північній Америці 14 мільйонів доларів. Виробничий бюджет картини був вельми скромний - дев'ять мільйонів доларів, тому його окупність не викликає ніяких сумнівів.



На четвертій сходинці опинився фільм студії Warner Bros. під назвою "Аудитор", в якому головну роль зіграв Бен Аффлек. Після десяти днів прокату у проекту вартістю 44 мільйони доларів світові збори не перевищували 58 мільйонів доларів. 



​І замикає п'ятірку лідерів цих вихідних стрічка Тейта Тейлора "Дівчина у потягу", яка зуміла зібрати з відвідувачів кінотеатрів додаткові 7, 27 млн., доларів.

 
Переглядів: 1051 | Додав: Elnino | Теги: Бу! Хеллоуїн від Медеї, Джек Річер 2, Віджа 2, новини, касові збори, аудитор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |