RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 5 » Marvel виставила Шибайголову проти Бетмена і Супермена
17:18
Marvel виставила Шибайголову проти Бетмена і Супермена
Прем'єра другого сезону телекоміксу спільного виробництва Marvel і Netflix "Шибайголова" відбудеться 25 березня 2016 року. У цей же день у світовий прокат виходить фільм Зака ​​Снайдера "Бетмен проти Супермена". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання ComicBook.

Перший сезон "Шибайголови", що вийшов 4 квітня 2015, отримав позитивну критику, і запуск другого сезону, в якому будуть представлені нові герої з всесвіту Marvel - Каратель (Джон Бернтал) і Електра (Елоді Юнг) - в один день з повнометражним проектом студії Warner Bros., свідчить про чітко продуманий план.



Таким чином, створюється ситуація, при якій обидва проекти, засновані на коміксах, і належать всесвітам, що суперничають, боротимуться за увагу глядачів. Серіал триває 10:00 і для передплатників потокового сервісу Netflix є безкоштовним, тобто, шанувальники Шибайголови зможуть насолодитися новою історією, не виходячи з дому. Тривалість ж фільму приблизно 2-2,5 години, а вартість квитка в кіно складе в середньому дев`ять доларів, до яких треба додати ще транспортні витрати. Очевидно, що справжні фанати супергероїв обох всесвітів постараються знайти час і оцінити обидва проекти в перший же уїк-енд. Вибір же звичайних любителів коміксів напевно обмежиться чимось одним.

Це вже не перший випадок в "війні дат релізу" між Marvel і DC. Після того, як 6 травня 2016 було заявлено DC / WB датою прем'єри "Бетмен проти Супермена", Marvel оголосила, що світова прем'єра "Першого месника 3: Протистояння" відбудеться в той же день, 6 травня 2016 року. Перший раунд DC / WB програли, перенісши дату релізу фільму Зака ​​Снайдера на п'ять тижнів раніше.

Marvel TV утримується від коментарів з приводу дати прем'єри "Шибайголови".
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Netflix, дата виходу, Marvel, 2 сезон.новини, Шибайголова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |