RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 23 » МакДжі підписав контракт про співпрацю з 20th Century Fox TV
23:25
МакДжі підписав контракт про співпрацю з 20th Century Fox TV
Режисер і продюсер МакДжі ( "Термінатор 4: Спасіння прийде") підписав багаторічний контракт з 20th Century Fox TV, за умовами якого він буде розробляти, знімати і продюсувати проекти для студії за допомогою своєї компанії-виробника Wonderland Sound & Vision. Про це повідомляє видання Deadline.

МакДжі, який працював раніше за таким же договором на канал Freeform і студію ABC Studios / ABC Signature, зняв пілотний епізод телеверсії "Смертельної зброї" для сестринських студій 20th TV каналу Fox і студії Warner Bros. TV. Пілот був добре прийнятий, а серіал, прем'єра якого відбудеться восени поточного року на Fox, замовлений до виробництва.



"МакДжі - фантастичний режисер, що заражає своєю енергією все, до чого торкається, і ми були його прихильниками на протязі багатьох років, - сказав в заяві один з менеджерів 20th TV Джонні Девіс. - Побачивши, що він зробив з" Смертельною зброєю ", ми переконалися у власній правоті - такий талант повинен працювати на нас ".

МакДжі є виконавчим продюсером серіалу каналу Freeform "Сутінкові мисливці" (на даний момент проходять зйомки другого сезону) і серіалу-ветерана The CW "Надприродне".

Крім створення телевізійного контенту Wonderland Sound & Vision недавно зняла повнометражну комедію "Простушка" і закінчує виробництво комедійного хоррора "Приходить няня" для New Line з МакДжі в якості режисера.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: МакДжі підписав контракт про співпр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |