RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 5 » Майкл Пітт зіграє лиходія в «Примарі в обладунках»
18:43
Майкл Пітт зіграє лиходія в «Примарі в обладунках»
Зірка серіалу "Підпільна імперія" Майкл Пітт зіграє одного з ключових антагоністів в екранізації популярної манги "Примара в обладунках". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, акторові дісталася роль хакера на прізвисько чоловік, що сміється.

Цей персонаж був вперше представлений в епізоді "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex". Серед його талантів здатність замінювати своє обличчя на всіх цифрових зображеннях, в тому числі на тих, що генеруються кібернетичними очима. Замість свого обличчя він демонструє користувачам анімований логотип.



Нагадаємо, що до кінця січня 2016 року проектом займалася компанія Walt Disney, але потім за неуточненими причинами вона відмовилася від його фінансування. Новим партнером студії DreamWorks, яка має правами на екранізацію манги, стала кіностудія Paramount Pictures, яка на момент написання даної замітки не поміняла анонсовану раніше дату прем'єри - 31 березня 2017 року.

Головну роль в картині, яку зніме творець фільму "Білосніжка і мисливець" Руперт Сандерс, зіграє Скарлетт Йоханссон. У ній також може знятися актор Сем Райлі, знайомий глядачам за фільмом "Малефісента".

Сюжет першоджерела будується навколо спеціального підрозділу поліції, що спеціалізується на розслідуванні високотехнологічних злочинів.
Переглядів: 877 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Майкл Пітт, Примара в обладунках, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |