RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 14 » Майкелті Вільямсон знову зіграє з Кіфером Сазерлендом
15:21
Майкелті Вільямсон знову зіграє з Кіфером Сазерлендом
У новому серіалі ABC "Останній кандидат" відбудеться возз'єднання акторів серіалу "24 години". Як повідомляє видання Deadline, до виконавця головної ролі в драмі ABC КІфера Сазерленда приєднався його колишній колега по шоу Fox Майкелті Вільямсон.

В "Останньому кандидаті" Сазерленд грає Тома Кіркмена, дрібного службовця при уряді Білого дому, який після атаки на Вашингтон, згідно з протоколом, стає Президентом США. Кіркмену належить не дозволити країні і своїй власній сім'ї зануритися в неминучий хаос і виправдати покладену на нього довіру в один з найважчих моментів у історії країни.



Вільямсон зіграє адмірала Чернова, віце-голову об'єднаного комітету начальників штабів, прямого і розумного військового, який дуже швидко стає довіреною особою і радником президента Кіркмена.

Вільямсон грав Брайана Хастінгса, директора антитерористичного відділу в Нью-Йорку, протягом восьми сезонів в серіалі "24 години" пліч-о-пліч з Сазерлендом. Актор знімається в регулярних ролях в серіалах "Поліція Чикаго" і "Підземка", а також грає одну з головних ролей в режисерському проекті Дензела Вашингтона "Fences".

У створеному виконавчим продюсером Девідом Гуггенхаймом серіалі виробництва студій The Mark Gordon Company і ABC Studios також знімаються Наташа МакЕлхоун, Меггі Кью і Кел Пенн, Адан Канто, Італіа Річчі і Ламоніка Гарретт.
Прем'єра "Останнього кандидата" відбудеться 21 вересня 2016 року на каналі ABC.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Кіфер Сазерленд, ABC, новини, Майкелті Вільямсон, Останній кандидат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |