RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 20 » Лаура Хеддок зіграє в «Трансформерах 5»
23:15
Лаура Хеддок зіграє в «Трансформерах 5»
В акторському складі фільму "Трансформери 5: Останній лицар" відбулося чергове поповнення. До нього приєдналася Лаура Хеддок, знайома глядачам за кількома епізодичним ролям в кінопроектах Marvel. Зокрема, саме ця актриса зіграла матір Пітера Квілла з фільму «Вартові Галактики".

"Я з великою гордістю повідомляю вам, що тепер я теж беру участь у фільмі" Трансформери 5 "і буду зніматися з одним з моїх найулюбленіших героїв, справжньою живою легендою 80-х. Не можу повірити, що мені доведеться опинитися в тіні його слави. це Оптимус Прайм. О, і там буде ще один хлопець, що теж непогано, Марк Уолберг ", - йдеться в заяві актриси, розміщеній на її офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter. Якого саме персонажа належить зіграти Лаурі Хеддок, поки не уточнюється.



У картині також зніматимуться Ізабела Монер, Стівен Мерчант, Жан Дюжарден, Пітер Каллен, Ентоні Хопкінс і популярна у Великобританії собака, яка отримала прізвисько Сама самотня в світі. Зйомки п'ятої частини "Трансформерів" пройдуть на Кубі, в Великобританії, США та інших країнах. Сюжет фільму на момент написання даної замітки кіностудія Paramount не анонсувала. Картина буде представлена ​​глядачам 23 червня 2017 року.
Переглядів: 888 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Трансформери 5, Останній лицар, новини, Лаура Хеддок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |