RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 27 » Критики розгромили фільм «Варкрафт»
21:51
Критики розгромили фільм «Варкрафт»
Критики провідних світових видань, які пишуть про кіно розгромили фільм "Варкрафт", заснований на популярній серії відеоігор. На момент написання даної замітки рейтинг картини на сайті професійних рецензій впав до 25 відсотків.
Для порівняння, рейтинг іншої екранізації - "Принц Персії: Піски часу", яка була представлена ​​глядачам в 2010 році, і також була визнана не надто вдалою, склав свого часу 36 відсотків. На сайті Metacritic рейтинг "Варкрафта" становив на момент написання замітки 37 відсотків, при цьому у нього не було жодної позитивної рецензії, лише негативні і змішані.

Глядацький рейтинг на IMDb знизився до 8,2 балів. Найвищі оцінки фільму ставили глядачі обох статей віком до 18 років - понад дев'ять балів. Найнижчі - трохи більше шести балів - глядачі віком понад 45 років. Середня оцінка становила близько восьми балів.



Варто відзначити, що в рейтингу не враховувався думка американських глядачів, так як в Північній Америці "Варкрафт" стартує значно пізніше, ніж в інших країнах - з 10 червня 2016 року.

У картині знімалися Тревіс Фіммел, Бен Фостер, Паула Паттон, Домінік Купер, Тобі Кеббелл, Кленсі Браун, Роберт Казінскі, Рут Негг, Каллен Мулві, Бен Шнетцер і інші актори.
Переглядів: 939 | Додав: Elnino | Теги: кіно, IMDB, критики, фільм, новини, варкрафт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |