RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 20 » Коммон перетвориться в самурая
18:51
Коммон перетвориться в самурая
Коммон ( "Пекло на колесах") зіграє головну роль в телеадаптаціі "Чорного самурая". Як повідомляє видання Variety, телевізійний проект, що знаходиться в розробці, заснований на серії книг Марка Олдена, що вийшла в 70-х, по якій в 1977 році був знятий фільм "Чорний самурай". РЗА призначений виконавчим продюсером телепроекту.

На момент написання замітки продюсери шоу шукають покупця. Як тільки проект буде придбаний телемережею, почнуться пошуки сценариста і режисера. З Коммоном в головній ролі проект вже привернув до себе пильну увагу.



У "Чорному самураї" розповідається історія Роберта Сенда (Коммон), врятованого японським самураєм, який протягом семи років навчав його східних єдиноборств. Після того, як його наставника і друзів-самураїв вбивають на його очах, Сенд, який страждав від злісного расизму на військовій службі, перетворюється в машину-вбивцю в прагненні знищити корупційні сили, які відняли життя його друзів.

Продюсер Андре Гейнс придбав права на книгу і займеться виробництвом потенційного серіалу, який стане першим телевізійним шоу під його банером Cinemation.

"Роберт Сенд це чорний Джейсон Борн." Чорний самурай "одна з найбільш унікальних, своєчасних і захоплюючих книг з мною прочитаних, і в той же час вона піднімає ряд дуже важливих питань. 
 
Переглядів: 846 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Андре Гейнс, Коммон, Чорний самурай, екранізація, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |