RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Клінт Іствуд зніме фільм про звільнення заручників в Сомалі
21:08
Клінт Іствуд зніме фільм про звільнення заручників в Сомалі
Наступним режисерським проектом Клінта Іствуда знову стане фільм, заснований на реальних подіях. Як повідомляє видання Variety, голлівудський ветеран має намір екранізувати історію викрадення і звільнення Джесіки Б'юкенен і Пола Хейга, які працювали в гуманітарній місії в Сомалі.

Бойовики, які напали на штаб-квартиру місії, яка займалася допомогою сомалійським дітям, викрали Б'юкенен і її колегу з Данії в 2011 році і зажадали викуп, що перевищував 1,5 мільйона доларів. Заручники пробули в полоні 93 дні і були звільнені в січні 2012 року в результаті успішної військової операції, проведеної підрозділом "морських котиків" ВМС США. Всі загарбники були перебиті.

Фільм буде заснований на автобіографії Джесіки Бьюкен під назвою "Impossible Odds". Студія Warner Bros., з якою Іствуд співпрацював і раніше, погодилася фінансувати його новий проект. Терміни робіт і можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.



Нагадаємо, що в 2016 році в прокат була випущена драма Іствуда "Саллі", що розповідає про авіаційну аварію, що закінчилася посадкою пасажирського лайнера на поверхню річки Гудзон. Картина заробила в прокаті більше 160 мільйонів доларів.
Переглядів: 667 | Додав: Elnino | Теги: Клінт Іствуд, Сомалі, Пол Хейг, фільм, новини, Джесіка Б'юкенен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |