RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 27 » Китайська Wanda має намір купити продюсерську компанію "Золотого глобуса"
20:33
Китайська Wanda має намір купити продюсерську компанію "Золотого глобуса"
Китайська корпорація Wanda має намір купити американську компанію Dick Clark Productions, яка займається продюсуванням церемонії вручення премій Голлівудської асоціації іноземної преси - "Золотого глобуса". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap.

Сума операції оцінюється в один мільярд доларів. Стверджується, що сторони перебувають на ранньому етапі переговорів і відмовляються від коментарів з цього приводу. Якщо угода буде здійсненна, купівля Dick Clark Productions стане ще одним важливим етапом в експансії Wanda на американському ринку. Нагадаємо, що раніше Wanda придбала одну з найбільших в Північній Америці мереж кінотеатрів, контрольовану компанією AMC Entertainment, а також голлівудську кіностудію Legendary Entertainment.



Також влітку 2016 року стало відомо про готовність Wanda придбати контрольний пакет акцій кіностудії Paramount Pictures. Крім цього, китайський конгломерат уклав партнерську угоду з Sony Pictures про спільне фінансування кінопроектів, зокрема, фантастичного фільму "Людина-павук: Повернення додому".

В Європі Wanda Group володіє компанією Odeon & UCI Cinemas Group, що управляє однією з найбільших європейських мереж кінозалів.
Переглядів: 700 | Додав: Elnino | Теги: китай, Dick Clark Productions, кіно, Золотий глобус, Wanda, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |