RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17 » Кіра Найтлі зіграє фею в «Лускунчику»
19:53
Кіра Найтлі зіграє фею в «Лускунчику»
В акторському складі фільму студії Walt Disney "Лускунчик", заснованому на казці Гофмана "Лускунчик і Мишачий король", відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання Variety, до нього приєдналася Кіра Найтлі, якій дісталася партія Феї Драже.

Нагадаємо, що головну роль зіграє юна актриса МакКензі Фой, яку глядачі могли бачити в таких фільмах, як "Сутінки. Сага. Світанок" і "Інтерстеллар". У фільмі також зніматиметься популярна американська балерина Місті Копленд, яка, як очікується, виконає сольні танцювальні номери під музику Петра Ілліча Чайковського, і Морган Фріман, якому дісталася роль одного з ключових персонажів Дроссельмейера, який подарував головній героїні на Різдво дивну ляльку - Лускунчика.



Постановником фільму з робочою назвою "The Nutcracker and the Four Realms" ( "Лускунчик і чотири світи") призначений Лассе Халльстрем, в активі якого такі відомі роботи, як "Прянощі і пристрасті" і "Хатіко: найвірніший друг".

На момент написання даної замітки знімальний графік картини не уточнювався. Невідомо було також, коли відбудеться реліз нової екранізації "Лускунчика".
Переглядів: 822 | Додав: Elnino | Теги: Лускунчик, кіно, Морган Фріман, новини, Драже, фея, Кіра Найтлі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |