RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 18 » Холлі Хантер зіграє головну роль в сімейній драмі HBO
20:27
Холлі Хантер зіграє головну роль в сімейній драмі HBO
Лауреатка премії "Оскар" Холлі Хантер продовжить роботу на ТБ. як повідомляє
видання The Hollywood Reporter, актриса зіграє головну жіночу роль в поки що безіменній сімейній драмі Алана Болла ( "Краса по американськи"), яку замовив канал HBO.

У проекті в центрі уваги виявляється багатонаціональна сім'я: професор філософії, його дружина адвокат, три усиновлених дитини з Сомалі, В'єтнаму і Колумбії і власна біологічна дитина пари. Прогресивна сім'я, яка з боку виглядає ідеальною, приховує глибокі проблеми. Один з дітей починає помічати речі, які інші не бачать. Це психічне захворювання або щось ще?

Хантер зіграє Одрі Блек, главу сім'ї Блеків-Бішопов. Вона і її чоловік Грег, "Соціальні ідеалісти", вирішили створити сім'ю, всиновивши "заморських" дітей, перш ніж народили власну, коли їм обом було вже за сорок. раніше практикуючий терапевт, Одрі тепер з небажанням використовує свої навички психолога в корпоративному світі, вважаючи за краще "робити гроші", а не філософствувати. Вона розумна, турботлива жінка, впевнена в тому, що краще знає, що потрібно її близьким і не бачить проблеми в тому, щоб говорити їм про це в обличчя. Але тепер, коли її чоловік бореться з депресією, а діти практично виросли, Одрі розуміє, що починає плисти за течією.



Болл створив драму і виступить її виконавчим продюсером. Це вже буде п'ятий спільний проект відомого сценариста і продюсера з HBO і його сестринським каналом Cinemax. Спільними зусиллями були створені драми "Клієнт завжди мертвий", "Реальна кров" і "Банши". В роботі знаходиться телефільм "The Immortal Life of Henrietta Lacks", який дебютує на HBO в 2017 році.

З недавніх повнометражних робіт Хантер - "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" і індідрама "Незвична погода".
Переглядів: 952 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Холлі Хантер, новини, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |