RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » «Ходячі мерці» продовжені на восьмий сезон
22:13
«Ходячі мерці» продовжені на восьмий сезон
За тиждень до прем'єри сьомого сезону "Ходячих мерців" канал AMC продовжив драму, натхненну коміксом Роберта Кіркмана на восьмий сезон, який вийде в кінці 2017 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Увага: можливі спойлери.

Шостий сезон серіалу завершився найбільшою інтригою - вперше з'явившись в фіналі новий лиходій Ніган (Джеффрі Дін Морган) вбив одного з одинадцяти основних героїв шоу - кого саме, до сих пір невідомо. У сьомому сезоні представлено найбільшу кількість акторів з регулярними ролями - двадцять.



Восьмий сезон, який, швидше за все, дебютує в жовтні 2017 року, почнеться з сотого епізоду. Кріс Хардвік як і раніше залишиться ведучим шоу "Talking Dead", яке транслюється після виходу кожного епізоду серіалу. Новина про продовження серіалу не викликає подиву, оскільки драма ось уже на протязі чотирьох років утримує лідерство в рейтингах на телебаченні серед глядачів від 18 до 49 років.

Прем'єра сьомого сезону відбудеться 23 жовтня 2016 року з подальшим за нею спеціальним півторагодинним випуском в прямому ефірі "Talking Dead", в якому візьмуть участь 11 акторів.

Почавши свою офіційну заяву з лічилки Нігана "Eeny, meeny, miny, more", президент AMC Чарлі Колльер сказав: "Яка це радість співпрацювати з Робертом Кіркманом, Скоттом М. Гімплом і іншими людьми , які присвятили себе роботі на ТБ. Ми представляємо наших "Ходячих мерців" фанатам, і що найголовніше, саме фанати є джерелом натхнення і існування цього чудового серіалу донині ".
Переглядів: 1113 | Додав: Elnino | Теги: серіал, ходячі мерці, дивитися, онлайн, AMC, 8 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |