RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 13 » Хижак отримає оновлений костюм в новому фільмі
11:45
Хижак отримає оновлений костюм в новому фільмі
Костюм інопланетного мисливця з нового фільму "Хижак" буде змінений. Як повідомляє видання Comingsoon, про це розповів режисер картини Шейн Блек ("Залізна людина 3").

"Визначення" поліпшений "тут не зовсім вірне, швидше, зроблений більш забавним, що органічно відрізняється. Які б тут могли бути доповнення? Протягом багатьох років оригінальний дизайн Стена Вінстона зазнавав змін. Кожен з фільмів про хижаків додавав щось своє. за великим рахунком, для мене це навіть не питання дизайну, а скоріше, питання історії, яку хочеться розповісти. Скажімо, є багато незадоволених Залізною людиною, наприклад, кольором його костюма. Так, можливо, у його зброї є якась нова функція , але якщо сюжет поганий, то мені було б абсолютно наплювати на колір. У нашому "Хижаку" буде багато удосконалень образу, який ви вважаєте класичним, але ми сподіваємося, що захоплювати глядача буде історія, а не предмети екіпіровки ", - сказав він.



За словами Блека, він має намір приступити до зйомок у вересні або жовтні 2016 року з прицілом на прем'єру 2 березня 2018 року. Відзначимо, що на момент написання даної замітки акторський склад картини ще не називався. Передбачалося, що в ній може взяти участь Арнольд Шварценеггер.
Переглядів: 754 | Додав: Elnino | Теги: Шейн Блек, кіно, костюм, Хижак, фільм, новини, 2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |