RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Кевін Фейдж прокоментував інформацію про перезапуск «Блейда»
23:30
Кевін Фейдж прокоментував інформацію про перезапуск «Блейда»
Студія Marvel дійсно планує реанімувати популярного антигероя Блейда, однак відбудеться це не найближчим часом. Такий коментар дав глава студії Кевін Фейдж в інтерв'ю виданню The Playlist.

"Ми як і раніше вважаємо, що це дуже цікавий персонаж. Дійсно дуже кумедний. Вважаю, що новий фільм, який зміг би досліджувати інші куточки цьому всесвіту був би вельми перспективним .... Що це буде? В якому напрямку розвинеться франшиза? Подивимося . Наскільки я знаю, ніяких ключових рішень поки не прийнято ", - сказав він.

Нагадаємо, що раніше учасниця іншого "вампірського" проекту Кейт Бекінсейл заявила на прес-конференції, що "Marvel щось робить з Блейдом", не уточнивши про що саме йде мова.



Відзначимо також, що персонаж повернувся у власність Marvel в 2012 році. Виконавець головної ролі в трьох фільмах про мисливця на вампірів Уеслі Снайпс стверджував, що він спілкувався з керівництвом студії з приводу подальшої долі серії, однак ніяких подробиць цих переговорів не повідомив.

Останній на момент написання даної замітки фільм про Блейда був випущений в 2004 році. Картина під назвою "Блейд 3: Трійця» не була успішна в прокаті. Вона заробила всього 128 мільйонів доларів при бюджеті в 65 мільйонів доларів.
Переглядів: 973 | Додав: Elnino | Теги: перезапуск, кіно, Блейд, Marvel, новини, Кевін Фейдж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |