RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 18 » Кевін Бейкон готовий зіграти Фредді Крюгера
09:57
Кевін Бейкон готовий зіграти Фредді Крюгера
Кевін Бейкон готовий зіграти Фредді Крюгера в новій версії культового фільму жахів "Кошмар на вулиці В'язів". Як повідомляє видання BloodyDisgusting, такий висновок випливає з коментаря актора, який він залишив на сторінці одного зі своїх фанатів в Twitter, який припустив, що саме Бейкон може бути кращим виконавцем ролі знаменитого лиходія.

"Мені подобається хід ваших думок", - написав він. Нагадаємо, що в серпні 2015 року було оголошено, що студія New Line збирається зняти ще один ремейк "Жаху на вулиці В'язів", довіривши сценарій фільму Девіду Джонсону, який раніше працював над такими картинами, як "Дитя пітьми" і "Закляття". Природно, цю інформацію не можна сприймати як офіційну, так як студія поки не починала кастинг майбутнього фільму.



Варто зазначити, що у Бейкона багатий досвід зйомок у фільмах жахів і фантастичних трилерах. Він грав в таких картинах, як "Тремтіння землі", "Невидимка", "Люди Ікс: Перший клас" і багатьох інших.

Попередня версія "Жаху на вулиці В'язів" була випущена в 2010 році. Її сюжет значно відрізнявся від оригіналу, а головну роль зіграв Джекі Ерл Хейлі. Фільм не продемонстрував особливих досягнень в прокаті, заробивши всього 115 мільйонів доларів при бюджеті в 35 мільйонів доларів.
Переглядів: 870 | Додав: Elnino | Теги: Фредді Крюгер, кіно, Кевін Бейкон, New Line, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |