RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Керівник Marvel Entertainment заступився за Девіда Ейра
10:30
Керівник Marvel Entertainment заступився за Девіда Ейра
Глава креативного департаменту компанії Marvel Entertainment Джо Джо Квісада вирішив підтримати постановника фільму "Загін самогубців" Девіда Ейера, який дозволив собі потворний випад на адресу Marvel. "Вітаю всіх наших прихильників. Вважаю, ви засмучені, але закликаю вас дати Девіду Ейєру можливість зітхнути і сприйняти все це як жарт. Не можу дочекатися можливості подивитися" Загін самогубців ". Бажаю удачі, Девід", - написав він на своїй офіційній сторінці в соціальної мережі Twitter.

Нагадаємо, що раніше під час світової прем'єри "Загону самогубців" Девід Ейєр, вітаючи зі сцени присутніх глядачів, дозволив собі нецензурну лайку на адресу Marvel. Пізніше він спробував покласти провину на фанатів, заявивши в Twitter, що лише "повторив слова одного з присутніх у залі".



"Загін самогубців" піддали нищівній критиці з боку рецензентів впливових видань, які пишуть про кіно. Рейтинг картини на найбільшому сайті-зібранні рецензій Rotten Tomatoes на момент написання даної замітки ледь перевищував 30 відсотків.

Проте, експерти прогнозують, що фільм може стартувати в Північній Америці з новим рекордом серпня, заробивши в прем'єрний уїк-енд близько 130 мільйонів доларів.
Переглядів: 842 | Додав: Elnino | Теги: Джо Джо Квісада, DC, скандал, Девід Ейр, Marvel Entertainment, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |