RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 9 » Керівництво Warner Bros. задоволене результатами «Загону самогубців»
10:25
Керівництво Warner Bros. задоволене результатами «Загону самогубців»
Незважаючи на розгромну критику, керівництво Warner Bros. задоволене результатами прокату фільму "Загін самогубців", заснованого на серії популярних коміксів. Про це з посиланням на віце-президента департаменту дистрибуції студії Джеффа Голдстейна повідомляє видання ComicBook.

"Старт перевершив всі наші очікування. Маркетингова кампанія була просто блискучою, а робота акторського складу в особі Уїлла Сміта, Марго Роббі і Джареда Лето - просто неймовірною. Вони забавні і лякаючі одночасно, і фанатам це дуже сподобалося", - сказав він.

Що стосується дисонансу між думками критиків і глядачів, Голдстейн вважає, що "між тим, що говорять рецензенти, і тим, що бачать глядачі, пролягає прірва".



Нагадаємо, що картина стартувала в Північній Америці з новим рекордом серпня, заробивши в прем'єрні вихідні 135,1 мільйона доларів. Рейтинг проекту на сайті-зібранні професійних рецензій Rotten Tomatoes склав всього 26 відсотків - один з найгірших показників серед фільмів на основі коміксів.

 
Переглядів: 1052 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros, DC, Керівництво, новини, Джефф Голдстейн, касові збори, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |