RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 6 » Кейт Бланшетт приєднається до жіночої версії «Друзів Оушена»
20:45
Кейт Бланшетт приєднається до жіночої версії «Друзів Оушена»
Акторський склад жіночої версії популярної кримінальної комедії "Одинадцять друзів Оушена" отримає ще одне серйозне поповнення. Як стверджує видання The Playlist, переговори про участь в картині веде лауреат премії Американської Кіноакадемії Кейт Бланшетт.

Якщо вони завершаться успішно, то австралійській актрисі належить зіграти роль, яку в оригінальному фільмі виконував Бред Пітт. Раніше стало відомо, що партія Джорджа Клуні дістанеться Сандрі Баллок. Також повідомлялося, що в картині може зіграти Дженніфер Лоуренс, але ця інформація не була підтверджена офіційно на момент написання даної замітки.



Робоча назва проекту "Ocean's Ocho", що передбачає наявність восьми ключових персонажів, а не одинадцяти. Очікується, що зйомки стартують восени або взимку 2016 року. проте графік може бути змінений через зайнятість актрис в інших проектах.

Постановником фільму призначений Гері Росс, який зняв такі картини, як "Плезантвіль" і "Голодні ігри". Згадуваний вище Джордж Клуні погодився стати одним з продюсерів картини. Оригінальний фільм був випущений в 2001 році. При досить скромному бюджеті в 85 мільйонів доларів, він заробив в світовому прокаті близько 450 мільйонів доларів.
Переглядів: 714 | Додав: Elnino | Теги: Ocean's Ocho, кіно, зірки, Кейт Бланшетт, Друзі Оушена, новини, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |