RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Йоан Гріффіт зіграє головну роль в любовному трилері «Брехун»
22:02
Йоан Гріффіт зіграє головну роль в любовному трилері «Брехун»
Лауреатка премії "Золотий глобус" Джоанн Фроггатт ( "Абатство Даунтон") і зірка серіалу "Вічність" Йоан Гріффіт зіграють головні ролі в шестисерійному трилері "Liar" каналу Sundance TV, спільним виробництвом якого займеться Two Brothers Pictures і ITV. Про це повідомляє видання Deadline.

Створений за сценарієм номінантів на премію BAFTA і "Золотий глобус" продюсерів і драматургів Гаррі і Джека Вільямс ( "Зниклий безвісти"), серіал розповідає, як одна ніч назавжди змінила життя Лорі Ньюелл (Фроггатт) і Ендрю Елліса (Гріффіт).

Лора, розумна і любляча свою роботу вчителька, нещодавно пережила розставання і не впевнена, чи захоче ходити на побачення найближчим часом. Син Ендрю, відомого хірурга, вчиться в школі, де працює Лора. Взаємна симпатія закінчується побаченням, але жоден з них не підозрює про майбутні наслідки. Правда і наслідки йдуть рука об руку в захоплюючому трилері, який досліджує обидві сторони відносин і обидві сторони правди. Чи дійсно у кожної історії є дві сторони? Брехун отримує уявлення про руйнівну ціну за обман, коли таємниці і брехня відкриваються.



Джеймс Стронг ( "Вбивство на пляжі") призначений головним постановником і виконавчим продюсером. Семюел Донован ( "Люди") зніме епізоди з четвертого по шостий. Зйомки почнуться в Лондоні і графстві Кент в листопаді поточного року.
Переглядів: 856 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, серіал, Брехун, трилер, Йоан Гріффі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |