RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » «Іноземка» продовжена відразу на два сезони
23:22
«Іноземка» продовжена відразу на два сезони
Кабельний канал Starz замовив виробництво двох сезонів - третього і четвертого - своєї популярної саги "Іноземка", створеної виконавчим продюсером Рональдом Д. Муром і студією Sony Pictures TV. Це продовження означає, що серіал буде транслюватися Starz протягом декількох років. Рішення було прийнято після квітневої прем'єри другого сезону. Про це повідомляє видання Deadline.

Третій сезон буде заснований на сюжеті третього роману циклу Діани Геблдон "Іноземка", "Мандрівниця". У четвертому сезоні буде екранізований наступний роман - "Барабани осені".



"Іноземка" отримала три номінації на "Золотий глобус" в 2016 році, включаючи "кращий драматичний серіал", "краща жіноча роль" (Каітріона Белфі) і "кращий актор другого плану" (Тобіаш Мензес).

Перші 16 епізодів "Іноземки", зйомки яких проходили в Шотландії, дебютували в серпні 2014 року. Кожну серію в середньому дивилося п'ять мільйонів чоловік, а сам серіал щотижня був у десятці найпопулярніших серіалів на кабельному телебаченні.

Прем'єра другого сезону зібрала біля екранів вдвічі більше глядачів порівняно з прем'єрою першого сезону. Шоу з першою половиною другого сезону стало найпопулярнішим на кабельному телебаченні у жінок старше 18-ти років.
Переглядів: 657 | Додав: Elnino | Теги: Starz, серіал, 3 сезон, 4 сезон, Іноземка, новини, Outlander | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |