RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 23 » «Індіана Джонс 5» буде не останнім фільмом із серії
13:40
«Індіана Джонс 5» буде не останнім фільмом із серії
П'ята частина фільму "Індіана Джонс" не буде останньою. Про це розповів в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, глава компанії Walt Disney Боб Айгер.

"Звичайно, ми не будемо розвивати цю франшизу в дусі" Зоряних воєн ", але ми сподіваємося ... на продовження, а потім, можливо, і перезавантаження в якомусь вигляді .. Ми його повертаємо, а вже потім будемо вирішувати, що далі. Якось так. поки все, що я знаю. у нас є Харрісон Форд як Індіана Джонс. але потім в якому напрямку все буде розвиватися? у нас були дискусії на цю тему, але я б поки не хотів вдаватися в деталі . Масштабів "Зоряних воєн" чекати не варто, але продовження відбудуться. І не у вигляді спін-оффів ", - сказав він.



Відзначимо, що раніше режисер п'ятої серії Стівен Спілберг гарантував шанувальникам Індіани Джонса, що знаменитий археолог не буде убитий в фіналі чергового продовження. Чи означає це, що співпраця студії з Фордом буде продовжена, поки не уточнювалося.

Нагадаємо, що фільм з робочою назвою "Індіана Джонс 5" заявлений в прокатній сітці на 19 липня 2019 року. Це означає, що зйомки картини стартують не раніше середини 2018 року, тобто ще близько двох років автори проекту витратять на роботу над сценарієм і узгодженням деталей.
Переглядів: 650 | Додав: Elnino | Теги: кіно, walt disney, Боб Айгер, Індіана Джонс 5, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |