RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 22 » Ідріс Ельба зіграє Роланда в серіалі «Темна вежа»
13:05
Ідріс Ельба зіграє Роланда в серіалі «Темна вежа»
Як і передбачалося раніше, екранізація монументальної праці Стівена Кінга "Темна вежа" буде складатися не тільки з повнометражних фільмів, а й телесеріалу. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, творці фільму "Темна вежа" з нагоди дня народження Кінга оголосили про свої плани щодо супутнього серіалу.

Серіал "Темна вежа" візьме за основу четвертий роман циклу "Чаклун і кристал" і буде складатися з 10-13 епізодів. Зйомки почнуться в 2017 році, а дебют відбудеться в 2018.

Джерела видання стверджують, що зміст серіалу буде досить похмурим - як у "Гри престолів" - тому в якості дистриб'юторів розглядаються кабельні канали або потокові сервіси. У серіалі Ідріс Ельба готовий повторити свою роль Роланда Діскейна, а Том Тейлор - Джейка Чеймберза, 15-річного хлопчика з Нью-Йорка наших днів, що володіє даром телепатії. У телешоу багато уваги буде приділено передісторії Темної вежі, включаючи оригінальну історію Роланда, яка відбувається за багато років до подій фільму "Темна вежа". У серіалі молодого Роланда зіграє молодий актор.



Режисер фільму Нікола Арсель і один зі сценаристів Андерс Томас Йенсен пишуть сценарій до серіалу, але очікується, що буде призначений третій член команди в якості шоураннера.

Меттью МакКонахі, можливо, з'явиться в серіалі, хоча контракт на участь він поки не підписав. Його герой, Людина в чорному, могутній, практично безсмертний чарівник, може приймати різні обличчя, тому підбір акторів на цю роль в серіалі не складе проблеми.
Переглядів: 799 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Ідріс Ельба, Темна вежа, новиин, роланд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |