RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » HBO придбав права на трансляцію серіалу по кримінальним романам Дж.К. Роулінг
23:30
HBO придбав права на трансляцію серіалу по кримінальним романам Дж.К. Роулінг
Канал HBO придбав права на трансляцію на території США і Канади нового телепроекту BBC "Корморан Страйк". Серіал з обмеженою кількістю епізодів заснований на циклі кримінальних романів Дж.К. Роулінг, опублікованих під псевдонімом Роберт Гелбрейт. Чутки про те, що HBO придбає права на проект, виникли відразу, як BBC One оголосив про початок роботи восени 2015 року. Дві телемережі вже мають недавній досвід співпраці - HBO транслював міні-серіал "Випадкова вакансія", який також є адаптацією однойменного твору Роулінг. Про це повідомляє видання Deadline.

Головну роль в "Корморан Страйк" виконує британський актор Том Берк, який нещодавно знявся в серіалах "Мушкетери" і "Війна і мир". 



Головний герой серіалу, Корморан Страйк (Берк), ветеран війни, заснував крихітне детективне агентство в Лондоні на Денмарк-стріт. Унікальний талант і освіта допомагають Страйку, який пережив фізичну і психологічну травму вирішити три складних випадки, які вислизнули від уваги поліції.

"Поклик зозулі", що поклав початок циклу, був опублікований в 2013 році і став бестселером. Через рік вийшло продовження - "Шовкопряд", а ще через рік - третій роман - "Кар'єра зла". Тираж всіх трьох книг нараховує понад чотири мільйони копій. Видання четвертого роману заплановано на 2017 рік.
Переглядів: 743 | Додав: Elnino | Теги: серіал, новини, Корморан Страйк, HBO, Дж.К. Роулінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |