RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 3 » Глава Walt Disney підтвердив зйомки «Індіани Джонса 5»
20:33
Глава Walt Disney підтвердив зйомки «Індіани Джонса 5»
Студія Walt Disney дійсно має намір зняти п'яту частину "Індіани Джонса". Цю інформацію підтвердив в інтерв'ю виданню Bloomberg глава компанії Боб Айгер. "Разом з" Зоряними війнами "і" Індіаною Джонсом ", до речі, яким ми займаємося найближчим часом, у нас в запасі ще безліч захоплюючих історій", - сказав він.

Нагадаємо, що восени 2015 творець перших чотирьох фільмів Стівен Спілберг пообіцяв повернення знаменитого археолога і шукача біблійних артефактів на великі екрани. Він також гарантував, що головну роль знову зіграє Харрісон Форд. Режисер не уточнив термінів реалізації цього проекту.

За непідтвердженою поки інформацією, п'ятий фільм з популярної серії буде представлений глядачам в першій половині 2018 року.



Нагадаємо, що четверта частина під назвою "Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа" вийшла в 2008 році. Незважаючи на критику з боку шанувальників франшизи, картина заробила в світовому прокаті більше 780 мільйонів доларів, принісши своїм творцям солідний прибуток.

Ключові ролі в ній виконали Харрісон Форд, Кейт Бланшетт, Карен Аллен, Шайя ЛаБеф, Рей Уїнстон, Джон Херт, Джим Броудбент, Ілля Волох, Шайя ЛаБеф та інші відомі актори.
Переглядів: 636 | Додав: Elnino | Теги: Боб Айгер, Індіана Джонс 5, новини, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |