RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 19 » FX розповість про вбивство Джанні Версаче
16:37
FX розповість про вбивство Джанні Версаче
Кабельний канал FX замовив виробництво третього сезону нової антології Райана Мерфі "Американська історія злочинів", яка буде присвячена вбивству Джанні Версаче. Відомий модельєр і дизайнер був застрелений в липні 1997 року на порозі свого особняка в Майамі-Біч соціопатом і серійним вбивцею Ендрю Кьюнененом, який покінчив з собою вісьмома днями пізніше після того, як поліція оточила його будинок. Версачі був п'ятою жертвою Кьюненена. Планується, що третій сезон, що складається з десяти епізодів, вийде в 2018 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Третій сезон "Американської історії злочинів" виробництва студії Fox 21 буде заснований на книзі журналістки видання Vanity Fair Морін Орт "Vulgar Favors". Том Роб Сміт ( "Номер 44") напише сценарій, щонайменше, до двох епізодів.



Продовження антології на третій сезон відбулося до дебюту другого сезону, в якому буде розказано про ураган "Катріна", що вибухнув в кінці серпня 2005 року і що завдав колосальної шкоди південно-східному узбережжю США.

Зйомки "Versace / Cunanan" і "Katrina" пройдуть одночасно на початку 2017 року. Передбачається, що Мерфі сам зніме прем'єрний епізод другого сезону. На момент написання замітки продюсери проводять кастинг на головні ролі в "Versace / Cunanan".

Нагадаємо, що перший сезон "Американської історії злочинів", який називався "Народ проти О.Дж. Сімпсона" завоював 13 премій "Еммі 2016".
Переглядів: 748 | Додав: Elnino | Теги: Американська історія злочинів, 3 сезон, Джанні Версаче, новини, fx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |