RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 19 » «Флеш» відкриє осінній телесезон The CW
23:49
«Флеш» відкриє осінній телесезон The CW
Керівництво The CW підхопило естафету у інших ефірних каналів і вивісило графік осінніх прем'єр. Для телемережі новий сезон почнеться в жовтні, і відкривати його буде популярний супергеройський бойовик «Флеш» (The Flash). Про те, які наслідки матиме рішення Баррі Аллена змінити хід часу, глядачі дізнаються вже 4 жовтня.



За традицією, на наступний день після «Флеша», тобто 5 жовтня, на екрани вийде перша серія п'ятого сезону «Стріли» (Arrow). Творці шоу вже знайшли пару нових союзників для Олівера Куїна, а протистояти головному герою в прийдешніх епізодах буде впливовий кримінальний авторитет.



Корабель Ріпа Хантера буде готовий прийняти на борт пасажирів і відправитися на виконання чергової місії 13 жовтня. У другому сезоні «Легенд завтрашнього дня» (DC's Legends of Tomorrow) шанувальників серіалу чекає знайомство з оновленою командою супергероїв, які мріють стати частиною історії.



У той же день на екрани повернуться і ветерани The CW - брати Вінчестери. «Надприродне» (Supernatural) - найдовший проект каналу за всю його історію. Як каже президент телемережі Марк Педовіц, шоу буде існувати до тих пір, поки Джаред Падалекі і Дженсен Еклс готові грати Сема і Діна.



«Щоденники вампіра» (The Vampire Diaries) стартують з новими епізодами 21 жовтня. Як відомо, восьмий сезон стане останнім для Катерини Грехем, що втілила в серіалі образ Бонні. Що стосується «Древніх» (The Originals), то їх четвертий сезон керівництво The CW приготувало для зимового міжсезоння.



Також взимку має відбутися повернення постапокаліптичної драми «Сотня» (The Hundred).
Переглядів: 794 | Додав: Elnino | Теги: 3 сезон, 5 сезон, 8 сезон, щоденники вампіра, 12 сезон, Стріла, новини, надприродне, Дата, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |