RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 4 » Флеш і Супердівчина зустрінуться в кросовері
17:40
Флеш і Супердівчина зустрінуться в кросовері
Зірка серіалу "Флеш" каналу The CW Грант Гастін виконає роль свого персонажа Флеша / Баррі Аллена в епізоді телекомікса каналу CBS "Супердівчина". Як повідомляє видання Variety, кросовер вийде в ефір 28 березня 2016 року у CBS.

Деталі сюжету кросовера, який називається "Worlds Finest" - за винятком того, що Баррі Аллен приїде в Нешнл-Сіті, щоб зустрітися з Карою Денверс / Супердівчина (Мелісса Беноіст) - будуть розкриті пізніше.

"Ми неймовірно щасливі оголосити про те, про що мріяли з того самого моменту, як приступили до роботи над" Супердівчиною "- про те, щоб Флеш і Супердівчина об'єдналися в одну команду!" - Сказали в своїй заяві виконавчі продюсери серіалів Грег Берланті і Ендрю Крейсберг. - Ми хотіли б подякувати Гранту Гастіно за те, що він знайшов час у своєму щільному графіку, щоб завдати нам візит, і всім хлопцям з CBS, The CW, Warner Bros. і DC, які допомогли в здійсненні задуманого. І, звичайно ж, ми дякуємо фанатам і журналістам, які безперервно просили нас про кросовер. Ми з великим задоволенням і надією створювали епізод, який коштував підтримки і ентузіазму з вашого боку ".



Сценарій кросовера, який є 18-м епізодом першого сезону "Супердівчини", написаний Крейсбергом і Майклом Грассі за мотивами історії Берланті.
"Флеш" на момент написання замітки є найбільш рейтинговим шоу The CW, а "Супердівчина" очолює топ нових серіалів сезону 2015-2016 і займає шосте місце за популярністю в демо-рейтингу каналу.
Переглядів: 1682 | Додав: Elnino | Теги: серіал, CW, CBC, новини, кросовер, Супердівчина, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |