RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 9 » Фінал шостого сезону «Гри престолів» буде найтривалішим
11:53
Фінал шостого сезону «Гри престолів» буде найтривалішим
Канал HBO оголосив назви трьох заключних епізодів шостого сезону "Гри престолів", які містять в собі можливі спойлери. Також стало відомо, що фінальний епізод буде найтривалішим в історії серіалу на даний момент. Про це з посиланням на HBO повідомляє видання Entertainment Weekly. Увага: ця стаття містить спойлери.

Восьмий епізод, який вийде 12 червня, називається "Ніхто", і без сумніву буде присвячений таємному товариству вбивць, іменованих себе безликими. Ар'я Старк (Мейсі Вільямс) вступила в їх ряди в п'ятому сезоні, але покинула орден в епізоді шостого сезону "Кров моєї крові", відмовившись слідувати їх аморальному кодексу і вимогу стати "ніким".



Дев'ятий епізод "Битва Бастардо" вийде 19 червня і передбачає поєдинок між узаконеним нині бастардом Рамсі Болтоном (Іван Реон), контролюючим Вінтерфелл, і Джоном Сноу (Кіт Харінгтон), який збирає військо для повернення родового замку родині Старків. Продюсери "Гри престолів" обіцяли, що в шостому сезоні відбудеться найбільша битва в історії серіалу.

Десятий епізод шостого сезону називається, як і незакінчений роман Джорджа Р.Р. Мартіна "Вітру зими", і його тривалість, згідно з офіційними даними на вебсайті "Гри престолів", становить 69 хвилин. До нього найдовшими серіями були "Валар Моргуліс" (64 хвилини) і "Діти" (65 хвилин). Фінал відбудеться 26 червня. Постановником дев'ятого і десятого епізоду є Мігель Сапочнік, який зняв знаменитий епізод "Суворий будинок".
Переглядів: 756 | Додав: Elnino | Теги: 6 сезон, Гра престолів, 1 серія, новини, тривалість, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |