RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 7 » Фільму Клінта Іствуда пророкують успішний старт
19:35
Фільму Клінта Іствуда пророкують успішний старт
Драма Клінта Іствуда "Чудо на Гудзоні", в якому головну роль зіграв Том Хенкс, стане безумовним лідером американського прокату на прийдешніх вихідних. Як повідомляє видання Variety, попередні прогнози обіцяють картині близько 25 мільйонів доларів стартових зборів.

Прем'єра фільму відбулася на кінофестивалі Telluride Film Festival, де він заслужив в основному хвалебні відгуки. Його рейтинг на сайті-зібранні професійних рецензій становив на момент написання даної замітки 78 відсотків, що може свідчити про майбутню витривалість проекту в домашньому прокаті.



Виробничий бюджет "Чуда на Гудзоні" оцінюється в 60 мільйонів доларів, і, судячи з прогнозів, у нього не буде проблем з окупністю.

Крім Хенкса в картині також знімалися Аарон Екхарт, Анна Ганн, Отем Ризер, Лора Лінні, Сем Хантінгтон, Крістофер Бауер, Джеррі Феррара, Джефф Кобер, Індер Кумар і інші актори.

Нагадаємо, що сюжет фільму заснований на реальних подіях, що відбулися в 2009 році. Пілот авіакомпанії US Airways Чеслі Салленберг благополучно посадив літак зі 155 пасажирами на борту в річку Гудзон після відмови обох двигунів, що сталося через зіткнення лайнера зі зграєю птахів. Всі пасажири вижили.
Переглядів: 672 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, касові збори, Том Хенкс, Клінт Іствуд, Чудо на Гудзоні, Саллі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |