RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 1 » Фільм «Джейсон Борн» очолив американський прокат
15:38
Фільм «Джейсон Борн» очолив американський прокат
Останній липневий уїк-енд (29-31 липня) в північноамериканському прокаті ознаменувався поверненням старого знайомого - Джейсона Борна у виконанні Метта Деймона. Глядачі чекали його так довго, що відразу ж вважали за краще забути про команду зорельота «Ентерпрайз» і вже тим більше про мисливиців за привидами.

Бойовик «Джейсон Борн» дебютував в прокаті з позначки $ 60 млн. Серед усіх фільмів франшизи нова стрічка Пола Грінграсса за стартовими показниками поступилася лише «Ультиматуму Борна» ($ 69,2 млн) і зуміла майже на $ 22 млн обійти «Еволюцію Борна» з Джеремі Реннером в головній ролі. При цьому картина цілком відповідає тенденції нинішнього року - кожен сиквел відстає від попередньої частини в середньому на 14,4%.

В інших країнах глядачі подарували Джейсону Борну $ 50,1 млн. Всі попередні фільми кіносеріі на світовій арені заробляли менше, ніж в домашніх кінотеатрах, а тому творцям бойовика варто більшою мірою розраховувати на американський ринок. Згідно з прогнозами аналітиків, в США четверта частина зупиниться в районі $ 160 млн.

Глядачі, що відправилися подивитися на Метта Деймона в дії, про свій вибір не пошкодували і поставили стрічці оцінку A-. Критики ж більш стримано висловлюються про фільм. Одні рецензенти помітили, як тонко Грінграсс відчув і показав в картині нинішню політичну ситуацію, а інші вважають, що франшиза вже зжила себе. Так, «Джейсон Борн» зачіпає актуальні теми соцмереж і захисту особистої інформації, але основна формула залишається незмінною протягом багатьох років, що згодом починає набридати.



Блокбастер «Стартрек: Нескінченність» на минулих вихідних задовольнявся $ 24 млн. Фільм Джастіна Ліна втратив майже 60% аудиторії і має в скарбничці поки $ 105,7 млн, при тому, що попередні дві частини перезавантаженої франшизи до кінця другого тижня ставали володарями куди більших сум.



На третьому рядку топу-5 виявилася комедія «Дуже погані матусі», яка завершила свій перший вікенд з результатом $ 23,4 млн. У цілому картина Скотта Мура і Джона Лукаса викликала у відвідувачів кінотеатрів менший інтерес, ніж передбачалося. Зате ті, хто все ж таки вирушив на сеанс, поставили фільму відмінну оцінку A. Серед позитивних сторін стрічки можна відзначити дійсно смішні жарти, вдалий акторський склад і мораль, що проглядає за всією цією мішурою про те, як важко доводиться мамам.



Четверту позицію фінансового рейтингу зайняв мультик «Секретне життя домашніх тварин», який освоїв додаткові $ 18,2 млн. Зараз пухнастиків, які не поступаються своїм господарям в інтелекті і умінні розважатися, можуть похвалитися відмінним результатом - $ 296,2 млн за чотири тижні в прокаті при бюджеті в $ 75 млн.



Замикає огляд бокс-офісу США хоррор «Не вимикай світло». Ще $ 10,8 млн відправляється в залік стрічки Девіда Ф. Сандберга. Завдяки тому, що фільм жахів, який має в своєму розпорядженні $ 42,9 млн, майже в дев'ять разів окупив свій скромний бюджет ($ 4,9 млн), студія New Line вже дала добро на розробку сиквела.

Переглядів: 1182 | Додав: Elnino | Теги: Джейсон Борн, касові збори, новини, Нескінченність, Стартрек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |