RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12 » Фільм «Чудо на Гудзоні» стартував краще прогнозованого
16:09
Фільм «Чудо на Гудзоні» стартував краще прогнозованого
Минулі вихідні в північноамериканському прокаті ознаменувалися тріумфом національного героя - відважного капітана Чеслі Салленбергера, який в 2009 році не розгубився у складній ситуації, зміг посадити на річку Гудзон авіалайнер з несправним двигуном і врятував життя 150 пасажирів, що знаходилися на борту.

Картина Клінта Іствуда «Чудо на Гудзоні» зуміла перевершити покладені на неї сподівання і в свій перший вікенд заробила $ 35,5 млн, завдяки чому потрапила в п'ятірку стрічок з кращими дебютними результатами вересня за всю історію бокс-офісу. Крім того, драма Іствуда стала першим за останні сім років повнометражним ігровим фільмом з Томом Хенксом у головній ролі (після «Ангелів і демонів»), що стартував у прокаті з першого місця.

«Чудо на Гудзоні» здобуло прихильність не тільки глядачів, які поставили драмі найвищу оцінку A, а й критиків. Останні хвалять гру Хенкса і режисуру Іствуда, який, подібно до протагоніста картини, ще раз підтверджує рівень свого професіоналізму. «Чудо на Гудзоні» - це ода герою сучасності, що зумів навіть у важких обставинах залишитися справжнім майстром своєї справи.

Добре кіномани зустріли стрічку Іствуда і за межами США - там в скарбничці у фільму є вже $ 9,5 млн. З огляду на позитивні оцінки і досить жвавий старт, «Чудо на Гудзоні» має завершити домашній прокат на позначці $ 110 млн, а при хорошому розкладі картина зможе зібрати і всі $ 130 млн.



На другому місці розташувався фільм «Все таємне стає явним», який істотно відстав від лідера бокс-офісу. Дітище Джона Кассара відзначилося в дебютні вихідні сумою $ 15 млн. Для компанії Screen Gems такий результат не можна назвати кращим в історії, оскільки попередні її проекти в тому ж жанрі, «Ідеальний хлопець» і «Ніяких добрих справ», відкривалися в кінотеатрах набагато успішніше ($ 25 , 8 млн і $ 24,2 млн відповідно). Безумовно, стрічку Кассара рятує те, що бюджет її склав всього $ 10 млн, але, з огляду на негативну критику, вже на наступному тижні фільм втратить більшу частину своєї аудиторії.

За словами рецензентів, режисер так і не зміг використати на благо картині акторський потенціал Морріса Честната і Реджини Холл, перетворивши хорошу ідею у другосортний трилер. 



Третій рядок за результатами вікенду дістався лідеру минулого тижня - хоррору «Не дихай». Як і передбачалося, після святкових вихідних аудиторія фільму просіла на 48%, але жахливчик Федеріко Альвареса продовжує приносити творцям прибуток. За тиждень стрічка записала в свій актив ще $ 8,2 млн, і тепер в її скарбничці є $ 66,8 млн. До речі, «Не дихай» - друге творіння студії Screen Gems, що потрапило в топ-5 бокс-офісу США в сьогоднішньому огляді .



Не поспішає залишати п'ятірку кращих і блокбастер «Загін самогубців». Вікенд завершився для коміксових лиходіїв з результатом $ 5,7 млн. У домашньому прокаті стрічка Девіда Ейра зібрала $ 307,4 млн, а якщо врахувати досягнення фільму за межами США, то він вже впритул підібрався до позначки в $ 700 млн.



П'яту сходинку відвоював собі ще один новачок прокату - анімаційна картина «Робінзон Крузо: Дуже заселений острів», яка зібрала $ 3,4 млн. Студія Lionsgate розраховувала на суму в $ 5 млн, але негативні відгуки глядачів внесли свій внесок в підсумковий результат проекту Вінсента Кестелута і Бена Стассена. Не варто забувати, що фільм розрахований на зовсім юну аудиторію і непогано показав себе в інших країнах.

Переглядів: 760 | Додав: Elnino | Теги: Не дихай, Саллі, США, новини, Робінзон, касові збори, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |