RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 18 » Фіаско «Бетмена проти Супермена» призвело до перестановок в Warner Bros.
11:25
Фіаско «Бетмена проти Супермена» призвело до перестановок в Warner Bros.
Фіаско картини "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" призвело до серйозних перестановок і перерозподілу деяких повноважень у компанії Warner Bros. Про це повідомляє видання The Wrap. Відтепер процес створення фільмів за мотивами коміксів контролюватиме підрозділ DC Films, який очолять Джон Берг і Джеф Джонс.

Якщо раніше DC Films була однією з студій в структурі Warner Bros., то тепер вона буде курирувати процес кіновиробництва, і відповідати за прийняття всіх ключових рішень, в тому числі про запуск тих чи інших проектів, затвердження кандидатур режисерів і продюсерів.

Джерела видання підкреслюють, що дана реформа була викликана незадовільними фінансовими результатами "Бетмена проти Супермена" та розгромною критикою на адресу фільму. Нагадаємо, що, незважаючи на значний старт, він заробив в світовому прокаті значно менше, ніж планувало керівництво Warner Bros. - Трохи більше 850 мільйонів доларів.



У другі вихідні в північноамериканському прокаті картина продемонструвала один з найгірших результатів серед екранізацій коміксів. Її збори впали майже на 70 відсотків в порівнянні з прем'єрним уїк-ендом. Після цього продюсером "Ліги справедливості" був призначений виконавець ролі Бетмена Бен Аффлек.
Переглядів: 710 | Додав: Elnino | Теги: Бетмена проти Супермена, DC, кіно, Warner Bros., новини, Фіаско | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |