RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 19 » Емілія Кларк зіграє у фільмі про Хана Соло
12:40
Емілія Кларк зіграє у фільмі про Хана Соло
В акторському складі другого спін-оффу "Зоряних воєн" відбулося поповнення. Як повідомляється на офіційному сайті проекту, до нього приєдналася зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк. Яка саме роль запропонована популярній британській актрисі, не уточнюється.

"Емілія Кларк направляється в далеку далеку Галактику, де їй належить зустрітися з Ханом і Чуї ", йдеться в заяві творців картини. Найімовірніше, мова йде не про кохану головного героя, так як раніше повідомлялося, що на цю роль претендують інші актриси: Тесса Томпсон, Наомі Скотт і Зої Кравіц.

Роль самого знаменитого контрабандиста виконає актор Олден Ейренрайк, його приятеля Ленда Калріссіана зіграє Дональд Гловер, знайомий глядачам за фільмами "Марсіянин" і "Ефект Лазаря". Постановниками картини, яка на момент написання даної замітки ще не мала офіційної назви, будуть Філ Лорд і Кріс Міллер. Реліз сольного фільму про Хана Соло відбудеться в травні 2018 року.



Що стосується Емілії Кларк, то вона вже брала участь в розвитку популярних фантастичних франшиз. У 2015 році в світовий прокат був випущений фільм "Термінатор 5: Генезис", що розповідає про війну машин і людей, в якому актриса виконала роль Сари Коннор.
Переглядів: 917 | Додав: Elnino | Теги: Хан Соло, спін-офф, фільм, новини, Емілія Кларк, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |