RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 28 » Екранізація «Тетріса» стане трилогією
14:13
Екранізація «Тетріса» стане трилогією
Екранізація популярної гри "Тетріс" стане "епічним фантастичним проектом", що складається з трьох частин. Про це розповів в інтерв'ю виданню EmpireOnline Ларрі Касанофф, глава студії Threshold Entertainment, яка придбала права на екранізацію.

"Так, це правда. Так як історія, яку ми хочемо розповісти глядачам, дійсно масштабна. У нашому випадку це не просто бажання вичавити всі соки, розділивши" останній з восьми фільмів на дві серії ". Історія дійсно настільки значна", - прокоментував він .



За словами Касанофф, автори проекту не збираються демонструвати весь фільм, "як падаючі блоки складаються в лінії". "Але чудово, якщо у глядачів поки складається саме таке враження. Не буде занадто завищених очікувань", - додав він. Глава студії відмовився уточнити деталі, запропонувавши лише згадати основний девіз гри - "створювати порядок з хаосу".

Раніше повідомлялося, що екранізація "Тетріс" стане спільним проектом Threshold Entertainment і декількох китайських компаній. Виробничий бюджет фільму оцінювався в 80 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що гра "Тетріс" була створена радянським програмістом Олексієм Пажитновим в 1984 році. В якості базової робочої станції використовувався комп'ютер "Електроніка 60".
Переглядів: 846 | Додав: Elnino | Теги: Ларрі Касанофф, екранізація, новини, трилогія, Тетріс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |